15 April 2008

Penampakan Gambar Hantu Pochong


Hantu pocong memang mengerikan kalau kita jumpa tengah-tengah malam. Dan lagi mengerikan kalau kita ambik gambar pastu tak sedar ada hantu menumpang sekali dalam gambar kita.

Memang tak best.

(pengirim foto hantu ini enggan namanya disiarkan)

13 ulasan:

erin berkata...

tak percaye ar

Giga.secure berkata...

tu gambar hantu pocong dalam pocong2

misZc3ik4pisc3s berkata...

edited.. hahaha.. dah compare gmbr pocong ni ngan poster crita pocong 2.. sama abess

Cik_bosan aka moshani berkata...

ahakz...
aku pun bleyh make-up jadik pocong then tumpang skalik dalam gambar nie...
erk.. tuh kes pocong..
cube usha betol2 sebelah pocong tuh..
ade "bende" menumpang sebelah die plak...
hakhakhak...

marionette.life.goes.wrong berkata...

wuiiitt!! pocong shial... o.o

Tanpa Nama berkata...

weh betul la.. ni pocong yg dlm filem tu.. chit.. apadaaaa.. x baik tipu.. kang pocong dtg gigit tengkuk br tau.. hahahaha..

Go Blog berkata...

Hantu Pocong Lagi

Anda berkata...

Pocong lagi.....pocong lagi

CRAMORK berkata...

adehh xphm aku

Tanpa Nama berkata...

aku penah jadi hantu pocong. tapi xbest lah . kalo gatal tepaksa lah suruh hantu yang lain garukan . nasib baik xkena charge bayaran bill .

tapi kalo guna paypal pun kira ok gak..

Tanpa Nama berkata...

yala seJibik mcm dalam pocong 2 yg ada cewek cun tuee!! hehe terer la makeup artist dorg ni!

Ghades Johor ٩(-̮̮̃•̃)۶ berkata...

ala... korang nih. antu tuh pon nk mkn kentacky jga. tp tggl xdek sape nk tlog suapkn dea jeeee.

Puchong berkata...

i dont care the hantu. i nk tanya sapa awek pakai tali merah kt leher sebelah kiri tu?

any data info? no hp ke?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...