05 Mei 2010

Gambar Hantu Kat Penang Free School


Gambar hantu dikirimkan oleh Aji dari Batu Pahat. Tengok dengan teliti kat tengkuk akak yang kat tengah-tengah tu (klik untuk besarkan).

Menurut Aji:
salam.. ha..ni la gambo satu lg yg aku ckap tu..
gambo ni di ambil kat penang free school, penang.. ni gambo grup mbe aku.. cube tgk ape bende kat tengkuk dak pompuan tu.. mase gambo ni diambil, ktorg xperasan pon..bile dah balik asrama tgh sebuk nk tgk gambo kitorg tangkap kat sane, nah..ambik..
gempar satu asrama..(dak2 kelas kitorg je la..)
mase ni ktorg trip ke penang sbb nk wat condition survey kat penang free school sbb sruktur bangunan ni dah lame tp tetap teguh berdiri.. lgpun bangunan skolah ni dibina pd thun bile ek..tp dah berusie lebey seratus thun la..
mse kesane ktorg mmg dah disuruh jage adab sbg tetamu, dan dbgtau kawasan skolah ni agak keras..tp spanjang ktorg kat sane alhamdulillah xjumpe direct la..
wallahu a'lam

Bangunan lama memang macam-macam 'benda' dah bersarang kat situ. Kalau datang kena jaga sikit adab dan tingkah laku. Tapi kadang-kadang mende ni saje je nak menyakat kita.

Terserah anda untuk menilainya.
Teruskan menghantar gambar hantu. Email ada kat sebelah. Kalau malas sangat, upload kat Facebook je. Terima kasih kepada Aji dari Batu Pahat. Senang-senang nanti kita pekena main dam aji satu round orait?!

22 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

taun 1816 bro....194 taun dh...

aku dak PFS dlu...mcm2 dh pnh dgr.tp xdak la bukti cmni...

sja nk ngusik kot...org luar dtg kn..
=)

Tanpa Nama berkata...

hantu ni kacau pompuan aje kut

mahfuz berkata...

sian akak tu..

~MrS adLiE 0gURi~ berkata...

uishh...seram rrr

..nOj.. berkata...

hehehe sian akak tu kena cekik. :p

خير الأنوار a.k.a kayrolldin berkata...

hantu gatal kot..

Mazru Majid berkata...

mende tu..tgn ke?

Mazru Majid berkata...

tangan rodong dia tu dak?

Tanpa Nama berkata...

aku budak PFS thn 93-95 aku duk hostel.
aku pernah dgr satu mlm tu bunyi org berjalan2 sambil heret rantai dekat koridor sebelah bilik aku.itu hantu Pinhorn.dia benti betul2 tepi tingkap bilik aku.kepala takde.
satu lagi aku selalu dgr kuda berlari lari dan org berkawad kat koridor belakang hostel.
sehhga hrni aku masih trauma.

kevin berkata...

Tak berapa seram, hari tu aku nampak hantu pocong dalam tandas, lagi serammmmmm

zaiyusnizar berkata...

bangunan yang korang gi lawat tu di bina tahun 1927. bangunan asal dkt Muzium Pulau Pinang.

aku student pfs dr '92 - '97

tak pernah lagi jumpa hantu kat situ.

Muhammad Ariff fahmy bin Pabillah berkata...

maaf, berdasarkan pemerhatian ana.. tu tgn 2 org dak laki tu la...
sila layari laman web : semut-guruakukamu.blogspot.com

thanx..
sy hanya mberi pandangan.
salam ziarah

Tanpa Nama berkata...

TERIMA KASIH PHOTOSHOP.

Jb

Eric berkata...

tangan kat tengkuk bahagian kiri milik lelaki bahagian kanan.. pastu yang kiri tu sebaliknya.. alaa senang je nak buat photo camnih...

Tanpa Nama berkata...

Tangan 2 org jejaka tu..

Tanpa Nama berkata...

itu tgn kedua2 lelaki tu,
cuba perhati btol2

nurul5667 berkata...

berdiri bulu ku..........lol...hahahahhahahah

Tanpa Nama berkata...

tu bukan tangan 2 budak laki yg duk belah kiti ngn kanan pompuan tu

yulyz berkata...

alah tu tangan kiri tu baju petaknya, yang kanan tu baju hitam nya

Tanpa Nama berkata...

hmm nak tipu lau tol antu.nape x sbakn dalam berite nape dlm intenet je geng.dn nape perlu nak bgmba msti adenye tagga.jgn ar nak conggggg hehheheh.ku peceye mmg ade antu d dunie nii.tapi xmcm u gengg heheheheh.yg mmbuatkn antu 2 kamu sume ar hheheheheh.jgn mrah ku hanye membetol kn jeeeeee yg benar.sarip dol hhahahah

cikibom berkata...

aku xstudn 90-93 kt sane..hntu yg slalu jmpe aku...nk psn ckit kt mamat2 tuh,,wat pe korang rabe2 tgkok je..x best la pic camni..

Taira81 berkata...

Apa ini huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...