08 April 2010

Gambar Hantu Kelibat Nenek Misteri

Gambar hantu kali ini dikirimkan oleh Aji dari Batu Pahat, Johor. Ada dua keping gambar berasingan dia hantar. Tapi kita up yang ni dulu la.

Kalau tengok gambar hantu ni macam gambar blur biasa je sebab budak tu gerak-gerak masa ambik gambar. Tapi kalau perhati betul-betul imej kedua yang bertindih tu mukanya lain sikit rupa parasnya.

Nak cerita banyak pun tak guna, kita baca je sedikit info dari Aji yang beliau sertakan sekali dalam gambar ini:

salam..aku ade 2 gambar antu yg real, aku simpan..yg satu lg ntah mane letak..aku ngah crik..
ok, yg ni citer die camni, berlaku kat pangsapuri beringin umah die bawah umah kakak aku tingkat 2 (kakak aku tingkat 3).. si emak budak dlm gambo ni tangkap gambo anak die gune hebset (brand ape aku tau)...
die capture gambo ni 3x tau..kali pertame die tgkap, blur..kali ke2 die tagkap pun blur..kali ke 3 blur gak..(2 gambo 1st tu die dah delete).. die xpuas hati die tgk btol2 ape bende yg wat gambo ni blur sbnrnyer..sekali upe2nyer ade nenek mane ntah menumpang..die kate, mb gmbo 1st ngan 2nd tu pon ader makhluk terbabit gak..
beberape hri sblm kejadian, ank die yg dlm gambo ni mmg ader berperangai pelik..takut nk kebilik air..slalu x..tiap kli dak ni takut ke bilik air mak die marah sbb mak die xsyak la ade antu ke ape kan..sampai la trtangkapnyer gambo tersebut baru la mak die tau nape ank die takut nk ke bilik air..
gambo ni aku dapat direct dr memory card henset die..aku save terus kat pc..
sape nenek tu, wallahua'lam..

Benar atau tidak, terserah kepada anda.

17 ulasan:

Mazru Majid berkata...

menakutkan juge kalo tgok betul2

~MrS adLiE 0gURi~ berkata...

eee...tkotnya dgr.....

Sari Yusa Ibrahim berkata...

takut gak

Tanpa Nama berkata...

Alaa, goncangkan kemera kuat2 semasa petik, jadilah foto mcm tu. Boring betol.

nurul5667 berkata...

nenek kebaya ye.......buat ape kita takut ngn hntu...bukn hntu tu mkn kta juga...kta cuma tkt ngn allah je lah....

ruch berkata...

nurul5667: jangan poyo bole?tapayah la na drop comment mcm tu.kau tapercaya hantu sukati kau la.org lain pun takut Allah jugak tade poyo sgt.

Tanpa Nama berkata...

btul tu ruch.dia pk suma yg baca blog ni takut antu dari allah.ntah apa2.bc blog ni mcm feel seram + sronok.

eJuMp berkata...

aku tgk si nurul5667 asyik emosi jer..kt yg beragama Islam nie dh mmg wajib takutkn Allah..seram/takut tgk pic nie just feeling bese jer..lek ar..jgn poyo sgt..dh mcm ko sorg jerlah takut pade Allah kat blog nie..adoilh..

Tanpa Nama berkata...

gambar goyang pun kata hantu... tu la beli lagi camera made in china.

♥BudakCupcakes♥ berkata...

haha..gambar nenek tuh blh tahan cute gak..

Intan Safira berkata...

yg tak bernama. boleh gtau knape anda bosan? nak yg lg extreme silalah bermalam sendiri kat umah2 lame. sume gambar ko kate ntah pape. antar yg ko punye. nk tgk real ke x

Pian Sempoi berkata...

tu aku rase tak mungkin la die goncang kan phone time nak amik gmbar...
sbb klo die gncangkan phone tu..kpas kat blakang tu pon mstila blurr gak kan....
btol tak....
cbe tgok btol2...

Ghades Johor ٩(-̮̮̃•̃)۶ berkata...

betul! aq sokong Pian sempoi..

know nothing berkata...

gaya ko ckp mcm ko nie kebal sngt jea kea ko wali nurul???? jgn sombong, ko x taw apa bnda2 mcm 2 bley buat kt ko... ko x knl setan, ko x knl jin n aku rasa ko z knl lg Allah kn...

know nothing berkata...

gaya ko ckp mcm ko nie kebal sngt jea kea ko wali nurul???? jgn sombong, ko x taw apa bnda2 mcm 2 bley buat kt ko... ko x knl setan, ko x knl jin n aku rasa ko z knl lg Allah kn...

know nothing berkata...

gaya ko ckp mcm ko nie kebal sngt jea kea ko wali nurul???? jgn sombong, ko x taw apa bnda2 mcm 2 bley buat kt ko... ko x knl setan, ko x knl jin n aku rasa ko z knl lg Allah kn...

Humairah Mairah berkata...

double pose..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...