05 April 2010

Gambar Hantu Kat Seksyen 12, Shah Alam


Yeah. Gambar pertama yang dikirimkan melalui Facebook oleh nick Boneka Pentas. Katanya kawan dia ambik pakai henset kat Sek 12, Shah Alam. Kat Banglo Kayangan katanya. Ada jugak ala-ala pontianak di situ.

Kita kena rajin snap-snap gambar kat tempat yang seram. Kalau keluar muka hantu sekor-dua boleh jugak share kat sini. Dan kita serahkan kepada pembaca yang bijaksana untuk menilainya.

Terima kasih Boneka Pentas. Teruskan mengirim gambar hantu kepada kami dan jangan lupa jadi fan kat Facebook.

6 ulasan:

pEnDiTa_GiLa berkata...

yeah..
1st merangkap owner gambo..
keh3..

Kumprinx berkata...

tokey sudah mari woo..

Tanpa Nama berkata...

hantu telur engko

Irma A.Wahid berkata...

member saya pernah pegu rumah ni sbb sje je nak duga btol ke ape dikata org..aleh2 belum sempat dorg masuk rumah, dorg da kene kejar dgn hntu yg jaga ctu

Ajib_KL berkata...

Serammm siuttt.huhuhu

Puchong berkata...

budak2 melayu ni dh lupa petua nk berdepan pontianak.

lain kali jgn lupa bawa paku 6 inci. paku besi yg betul.. bukan paku dlm seluar korang. paku tu dia lagi suka.

kalau tk sempat cucuk tengkuk dia, tunjuk je paku tu, insyaallah dia panik dn lari... maklumla pontianak semua masih virgin oil.. hihihih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...