09 Julai 2009

Lawatan Ke Sarawak

Saya baru balik dari ekspedisi ke sarawak. Membongkar banyak aktiviti-aktiviti dan cerita paranormal di sana. Akan saya muatkan di sini tidak lama lagi.

7 ulasan:

• roOZu • berkata...

xsabar!

tengkorok berkata...

geng, pegilah bintulu sekali, banyak paranormal kat sitok

Ajeri berkata...

Kat Sarawak mmg byk cerita paranormal, ada ilmu org Dayak, Kedayan, Melanau Bae'i, Murut dan lain2.

Kalau boleh muatkan gambar lebih baik.

alimin berkata...

tak sabar ni nak tengok update untuk blog ni

anyway all the best

Tanpa Nama berkata...

cuba panggil dahulu ghost hunter (orang puteh)yg kita tengok dalam Astro tu, bukan jenis Melayu punya pemburu hantu (Astro - tajaan Naza Motor) yg dah tak ada modal. Ghost adventurer atau ghost hunter mat salleh lagi dahsyat, lagi berani, lagi serius, lagi mencabar, lagi daring, daripada geng2 pemburu hantu Astro!! penda tah.

Tanpa Nama berkata...

betullah.. pemburu hantu tu tah ape2.. mcm beria-ia sgt. dah mcm lakonan semata-mata.. mat salih pny lg best.. ghost hunter ngan ghost advanture tu lg best.. bile tgk mesti bg tumpuan. astro pny rancangan dah nak mengarut plak aku tgk.

Tanpa Nama berkata...

ni aku nak habaq kat hangpa ...klu gambar misteri ni aku x kisah sgt,,yg aku menyampah tgok penjejak hantu kat tv ...kat astro@pun NTV7..ADOH JIWA KACAU LA x da hantu nye saja buat kecoh..yg pom ni saja tunjuk lagak..bg nampak le hantu tu...ni nak lukis pulak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...