17 Jun 2008

Penampakan Pontianak Dalam Video Nana & Achik - Adat Berkasih?



Pihak kami telah menerima laporan mengenai penampakan pontianak di dalam video Achik dan Nana yang bertajuk Adat Berkasih. Jadi kami telah menyiasat perkara ini dan mendapati bahawa lagi Adat Berkasih ini adalah lagu yang sangat teruk.

Tidak dapat dipastikan samada perkara ini disengajakan atau sekadar kebetulan. Kalau dilihat dengan teliti, kita dapat nampak rambut entiti (pontianak) itu sendiri terbuai ditiup angin. Adakah ini gambaran pontianak yang sebenarnya? Kenapa editor video ini terlepas pandang perkara ini?

Penampakan pontianak di dalam video ini boleh dilihat pada 0.40-0.42.

16 ulasan:

+w+a+n+ berkata...

aku rase cm ade keje editing balik jek.. sbb.. pontianak tu cm ade kt depan.. cube tgk tgn acik tu.. blkng image pontianak tu.. hmm.. tipu..

basir berkata...

rasanya dia minat kat acik... sebab tu dia ada kat belakang acik... atau pun dia nak masuk tv...

Tanpa Nama berkata...

Ish!Seram nyer!

Tanpa Nama berkata...

tipu lah.. video ni mcm kena edit je. sebab susunan & kedudukan image pontianak tu sama dgn kedudukan achik

Tanpa Nama berkata...

Ish!!Achik ngan Nana nie tak perasan ke yg mereka tengah shoting ngan hantu?

TuN TeJa berkata...

edit la ni....ayoo..boruk bebenor..

Tanpa Nama berkata...

terima jalah xkanla nak edit buat apa dorang nak edit lau sesuatu vedio tu ada spoiler ni mmg kes lepas pandang editor la tgk jala lokasi rumah tempat dorang shooting ni mcm dah lama di tgglkan tau

Tanpa Nama berkata...

lagi satu benda ni bkn belakang achik la benda ni depan achik tgk la tangan achik tu

Tanpa Nama berkata...

Salam...

Al-Fatihah kepada Allahyarham Achik Spin...

Tanpa Nama berkata...

biar je la hantu tu kat sana.. x ganggu korang pon..

Ghades Johor ٩(-̮̮̃•̃)۶ berkata...

deorang kn wat pngmbaran kt uma kosong!!
ce tbye nana@crew utk vdeo nih.,..

Tanpa Nama berkata...

salam,maaf kamu semua dah slh fhm itu bukan pontianak tpi itu adalh juru makeup artis yg ada disebalik lngsir...ini tlh disahkan oleh ahli kmpulan spin sndri...hrp jgn ade2 spe2 lg yg buat andain sendri..sekian terime kasih..

muhd amirrul berkata...

kalo krew, asal cm serabai je penampilan nye..cm koyk rbak je pakain nye

gengila berkata...

tipu..edit ja..perasan da...

Tanpa Nama berkata...

Edit je ny.nmpk beno mnipu.dh lme dh lgu ny xkn bwu ckrg nk kcoh psl bnde 2(ponti)

Tanpa Nama berkata...

itu org la..kan dia org tgh gelak2 tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...