09 Jun 2008

Penampakan Hantu


Gambar diambil awal bulan lepas. Kadangkala, gambar yang biasa pun ada kelihatan penampakan yang dipercayai hantu. Tak kiralah kat Malaysia ke, Indonesia ke, mahupun di eropah sana.

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kcing dier cmel doh...gram lark ak...

Tanpa Nama berkata...

salam to all... aku baru lagi dalam ruangan ni..tapi, minat aku mmg tgk blog2 yg mcm ni... pernah juga cuba sertai ghost whisper yang di kendalikan oleh agency di USA.. korang penah tak try rakam video guna video cam kat umah korang time korang tido...? or time korang tinggalkan rumah selama beberapa hari..? try lar buat..dan lihat apa hasilnya... hehehehe

Ghades Johor ٩(-̮̮̃•̃)۶ berkata...

nk kucen tuhhh~ :3

noralis berkata...

awek tu ade tinggal no fon tak? heh

Humairah Mairah berkata...

nampak nau nak kecingkan orang korang nie..

PAK WAWANG DI BALI berkata...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...