15 Jun 2006

Hantu UiTM Sarawak

Gambar dikirimkan oleh Hizri Sauti (zareth0770[at]yahoo.com.my). Klik untuk beso.
Katanya:
"Gambar ni diambil oleh kawan saya pada semester lepas di kolej sri
mulu, UiTM Sarawak. Gambar tu menunjukkan ada kepala sahaja dia atas
syiling, tanpa badan.."
Terima kasih kepada Hazri Sauti. Kami mengalu-alukan sumbangan gambar hantu untuk dikongsi bersama. Kirimkan kepada (kumprinx[at]gmail.com).

33 ulasan:

Spy Your Music berkata...

tapi aku tak nampak pon mana kepala dia.. tolong tunjukkan skit

Tanpa Nama berkata...

btl2..aku pon x nmpak kepala nyerrr!

nite queen berkata...

nice blog.. emm.. tak sangka u pon minat antu gak.. jom exchange link.. :)

Ezad berkata...

ye la.. kepala apa yg dimaksudkan? kepala lutut ke..kepala paip?? tak nampak pun

kakLuna berkata...

mata aku sampai naik juling nak nengok mana nya kepala itu?

Tanpa Nama berkata...

ha'ah la..x nampak pon kepalanye..dah hilang eh?hik3...

Tanpa Nama berkata...

gebang r lebih..booo.booo...

Tanpa Nama berkata...

sembang.....lebih...aku x nmpk kepala antu pon.........??????

Tanpa Nama berkata...

pnat tau....xde antu pun..huk3

Tanpa Nama berkata...

huh yang aku nampak kepala aku kt dlm komputer....wawawawawa..

ctkoos berkata...

mana an2 x nmpak pown????

Tanpa Nama berkata...

Tak nampak kepala pun...PENIPU!

Tanpa Nama berkata...

Nampak kepala apa..???Kepala otak hang nampak la....poyo nye gambar.

Lee Novotny berkata...

hhahahah kepala hotak..kepala lutut..kepala jembalang jugak yang tak nampak nampak hahahahahhahahha

Tanpa Nama berkata...

ntah pe mende lar ek......@!!!!!!! x kn antu nye da tido...???
huhuhu..........
wat malu je..........

Tanpa Nama berkata...

aku mmg skg giler anonymous....
cayalah.........& aku rasa antu tu x giler glamer dats why dia x nak posing bila amik gambo!HuHuhUhbhUhu!lAWAK AH ANTU TU!

Tanpa Nama berkata...

x nampak yer? pendek umuq la korg semer tuh... wahahahahaha

gambar hantu berkata...

betul lah tak jelas, nak tengok lagi best punya. Pi Mai.

eddi
http://misteri-gambar-hantu.blogspot.com

juEma berkata...

aku x nampak satu kpala pown.. mana die..???

Tanpa Nama berkata...

PARGABUS.NYA KAU.TAK ADA HANTUNYA

Tanpa Nama berkata...

Mane hantu nye x de pon...

kalau nak letak gambar buat la macam bulat pastu kau bulat kan lah kat tempat yang ade kepala tu baru kite org nampak!

Tanpa Nama berkata...

ehhhh.. aku pon xnmpak. hantu pe 2??? tipu arrr.. tah2 ko sorang je nmpak.. hehehe

wanhai berkata...

lek anonymous..
aku pun cri pale otak dia pun stengah mampuih.
aku rasa dia org ney kencing kita la..
ZzzzZZz

MoshaYunie berkata...

sebenarnye kepale ape yang ade ni...
pandai antu nie main cak-cak kan..
hek hek hek...

Tanpa Nama berkata...

ada la wooiii...zoom kan, n tgk atas sebelah kiri...kepala pompuan...mb dlm page ni x clear tp kamera clear..

Tanpa Nama berkata...

aok eyh...x nampak pa2 pn..bulak oi!!!

Tanpa Nama berkata...

ney antu ya????huhuhu...aku do,ok pun ada juak study sitok..xda pun nemu...huhuu

bahtiarmahidin berkata...

takde pun hantu!....setakat gambar bilik dia..bilik aku lg lawa...

Tanpa Nama berkata...

hantu mendenyer....xdk pon..nak tercbot blu mate aq crik pale momok 2.....huhu

Tanpa Nama berkata...

hahaha....aku tgk cam kat atas sebelah kiri...try besarkan gambar 2...

Tanpa Nama berkata...

bekelo ko.e de.lainkali tanda kan la.ko jgn nk men men la.

Anak_melor berkata...

sori. xsempat nak buat bilatan. bende tu kat sbelah kiri atas, kalau contrastkan gambar br la nampak.

mummy_cinta berkata...

klo nk amik gambar hantu kat uitm samarahan tu g kat atas dewan makan or kat tangki air kat belakang kampus tu... klo ade rezeki dapat la gambar tu nnt.. ex-student uitm samarahan 2000

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...