15 Jun 2006

Pontianak Tumpang Glamer



Gambar ni kitaorang ambik masa Sure Pekat Aftershow Party (2005). Dah lama dah, tapi bebaru ni sedar.Masa tu kitaorang meronda-ronda sekitar bandar Lipis. Memula kitaorang naik Bukit Bius. Kat sana ambik gambar jugak. Aku tak cek lagi ada naik tak gambar hantu nya.

Buat pengetahuan korang, Bukit Bius ni zaman dulu area hospital. Tu pasal banyak orang mati. Dan banyak lagi misteri yang belum terjawap kat sini. Pepehal gambar ni bukan kat Bukit Bius, tapi kat Bukit Residen, Kuala Lipis.Tempat ni umah Residen Pahang zaman dulu.Masa Jepun masuk Malaya, toksah cerita la umah ni jadi mende.

Masa ambik kitaorang tak perasan. Lepas transfer kat komputer baru sedar.Masa tu semua perangaipun serupa hantu. Maklumlah release tension lepas habih event. Pepehal sila nengok sendiri dan nilaikan kesahihan gambar ni. Pontianak ke, hantu ke, jembalang ke, aku tak tau.

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Gambar ni nampak cam 'real' je.Tapi tak tau nak caye ke tak.Lagipun lam dunia ni mane ader hantu?hehe..Jgn amik hati lah k!

-CT Khadijah-

Tanpa Nama berkata...

aq sokong la ckp ko,kathy...gmbr ni cam real je tp tak tau btol ke trak????insyaallah tak de...kalo tak hbs aq...

Tanpa Nama berkata...

PAHAL GAMBAR X DE NI.................

Tanpa Nama berkata...

em..xbper cyer ar..

Tanpa Nama berkata...

aku pown x tau nk caya ke tak....sbb x da gmbr yg keluar..

Tanpa Nama berkata...

gmbonyer xdek cm ne nk xcye.....jd xcye arr

miera berkata...

taw x pe...x kluar pic kot... np eak... sje xnk bg aq tgok r 2, nt pensan lak... hahah..

Tanpa Nama berkata...

tu bkn antu ng0k!! tu la d pgl tnda s0al 0r bhsa 0mputihnye questi0n mark!! 2la dlu mk suh g sk0la k0 jd antu p0nteng sk0la jew!! Ekekeke.. Saket ati t0l xdpt tgk pic..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...