02 Disember 2010

Video Tangkap Hantu Penanggal



Apa pendapat anda semua?

22 ulasan:

Seeks Fingers™ berkata...

thumbs up. it's alive and that stuff nk cari host/perumah. thats why xde usus org yg dia tumpang..

Tanpa Nama berkata...

yeke ni.tguk kamu sume stdy je main2 je lau tol pg ar sbarkndl berite

Tanpa Nama berkata...

But, as far as i know, this thing don't even have to find a host(body) because according to Sabah urban legend, u can learn this kinda black magic.. So, in order to kill one, u gotta find the body first, not the head.. when it take off from the body, u can either turn the body around, or pour in some lime juice in the body.. just giving a piece of my mind here.. I love exploring ghosts world, and i love to read and learn more about this stuffs.. great blog by the way!!

Tanpa Nama berkata...

boleh ajar tak tangkap hantu penanggal,coz saye mntngan topik2 hantu nie...?

Tanpa Nama berkata...

menipu jela korang sume nih,,,,,nk top je....yg tua2 pn nk top!!!!bengong

Tanpa Nama berkata...

kenapa nak marah? mengata org menipu bagai..marilah bincang pasal video ni..apsal tetiba nak ckp org menipu..org letak gambar & video kat blog ni nak share dgn korang..bukan paksa pon ko masuk sini.kemarahan tu seolah2 macam ko bayar pulak nak tgk benda ni..ada pulak yg nak tunjuk pandai sarcastic bagai buat lawak..ada idea bincang la.kalau setakat maki hamun..budak2 12 tahun pon boleh.

zainal berkata...

haha betul..masing2 nak tunjuk pandai.kalau tak betul takpelah..bukan org tu ckp confirm pon video ni.

mmg standard lah kalau benda2 camni gamabr or video kat mana2 pon mesti kena kondem punya ahhaha..dekat youtube lagi teruk...apa salahnya kita tukar teori kan..bertambah jugak ilmu..tang mana yg tak betul, kita bincangla kan

Tanpa Nama berkata...

mungkin betul...mungkin tak..waalahualam..yg penting pengajaran dye jgn amalkan ilmu ysng salah...sumenye menyesatkan...di dunia lg dah dapat natijah dah..tambah lg kat akhirat...berdoalah kita di jauhkan dari benda2 macam nie.

AngkarA berkata...

hehe..nampak sgt bomoh tu yg gerakkan benda tu..kesian family tu kena tipu

yawakas berkata...

sesaper yang x percaya kepada hantu penanggal, sila datang ke sabah. :)

Tanpa Nama berkata...

Hahaha!...pandai btul mereka berlakon..agaknya sape la directornya ni..sian.

Tanpa Nama berkata...

cube tgk kategory vido ni dlm youtube..comedy...lol

Tanpa Nama berkata...

Samada betul @ tipu x pntg, tp dalam Al-Quran jelas diceritakan tentang keujudan syaitan & jin yg blh berupa dlm pelbagai bentuk. X percaya hantu xpe, jgn x percaya Quran sudah...
Bkn semua benda dlm dunia ni yg blh dinilai sdkr guna akal fikiran...klu tdk, xdelah keimanan terhdp kejadian malaikat, syurga, neraka malah hari kiamat sekalipun...
Selalunya org yg suka mencemuh benda2 mcm ni adalah seorg yg sgt penakut pada hantu syaitan, cemuhannya adalah skdr utk penutup ketakutan tersebut, spy kononnya tampak hebat, hakikatnya pooodahhhhhh...:-).

Tanpa Nama berkata...

buto penipu

mono berkata...

jadi orang tu xde kepala la smpi skarang?

bedy berkata...

pkara mcm ni betul.... cuma yg belum ada pengalaman tu mmg la rasa mcm ditipu je kan... pada siapa yg xde pengalaman jumpa atau tgk benda2 mcm ni secara lansung.... berdoalah agar korang xkan nmpak/jumpa benda2 mcm ni walaupun ia dianggap mcm anugerah... skali sixth sense terbuka, bpeluang cerah lah korang utk jumpa/nmpak benda2 ni pd masa akan datang... hehehhe... amik ko!!!!

Tanpa Nama berkata...

kalau cahaye biru bulat datang dr atas kemudian bersaing dengan kita yg naik motor ni ape tu ye? chya birunya cantik mcm akan2 warna api gas tu,laju, terbang lurus ke hadapan setinggi pokok kelapa... kemudian cahayanye ada ekor biru dan lenyap... sekitar pukul 8.45 mlm ( tp bkn mlm Jumaat lah ) :)

Tanpa Nama berkata...

Budak2 je pecaye cite nie....nmpk sgt meniponye...

Tanpa Nama berkata...

Dulu kat kmpung aku heboh pasal menatang nie..ramai jugak le org kmpung aku jdi ghost hunter tak brtauliah masa tu.seingat aku sekitar tahun 90angitulah.aku sndiri tak penah tngok lee.

Tanpa Nama berkata...

Ala..bda nie pun nak kcoh...

matGnollas81 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama berkata...

Hahaha..tipu muslihat berdosa la.bahlols

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...