15 Ogos 2010

Lagi Gambar Hantu Menumpang


Minggu ni sahaja ada dua keping gambar hantu yang mana hantu tersebut menumpang dalam gambar makwe cun. Gambar kali ini juga dikirimkan dari Facebook oleh Mohd Izzudin. Kata beliau :
ni gambar yg tlah diambil oleh kawan aku kat Kilang VS20 ni dekat store.... pada ketika itu mereka hanya bergambar 2orang.. dan apabila ditunjukkan sama temannya..temannya berkata..."siapa yg kat tengah tu?"... mereka terpinga2 dan setelah diamati ade kepala hantu ditengah2..berwajah seperti anjing...beberpa hari selepas itu handphone orang yg ambik gambar ni..handponenya rosak..nasib baik boleh tukar simcard ke hp lain.. tu la aku dapat gambar ni... dan start drpd hari tu plak hp aku dah mula biol...kebetulan je kot....
Kalau diteliti tiada penjelasan macamana penampakan itu boleh berada di belakang sedangkan bayang-bayang kaki tidak kelihatan. Mungkin juga pekerja-pekerja di situ bergurau untuk menakut-nakutkan orang lain. Memang ada rupa macam anjing

Macam biasa terserah kepada penilaian anda. Terima kasih kepada Izzudin. Teruskan menghantar gambar hantu korang kepada kami. Real ke tak real ke kita bincang sama-sama.

11 ulasan:

Khuzrin berkata...

hantu suka tumpang gambar awek cun... hahhahaa....

selipar terbang berkata...

uncle seekers kate antu suke awek cun.. hahaha

Cik Agogo berkata...

nasib baik la aku tak cun...

Tanpa Nama berkata...

ksian membe tu dikata muka mcm anjing..haha..cm org biasa je aku tgk

Tanpa Nama berkata...

tu bangla tempat dia kerja la..

yulyz berkata...

alah ni gambo kawan laki dia

Tanpa Nama berkata...

hantu anjing adew rmbut..ahahahah..pandai nyer

Humairah Mairah berkata...

nak tumpang sekaki..

Tanpa Nama berkata...

ad plak anjing mas0k kilang?...bahalol..law ye pn anjing,awek2 tu da lari la sengal...

Tanpa Nama berkata...

percaya kepada Ultraman

PAK WAWANG DI BALI berkata...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...