10 Ogos 2010

Gambar Awek Comel (Tangan Hantu)

Gambar ni memang terbaik bulan ini. Di samping penampakan hantu yang menyeramkan, juga gambar awek-awek yang cun dan comel. Pakej terbaik.


Ok gambar ni dikirimkan melalui Facebook oleh Syuq 수다들. Orang Korea barangkali. Ada tangan misteri tengah pegang pinggang makwe yang berbaju merah kiri sekali. Tangan siapakah itu? Kalau mengikut logik, tiada sapa yang boleh pegang sampai ke situ.

Barangkali inilah tangan hantu yang kelihatan dalam gambar.

Terima kasih kepada Syuq 수다들. Kepada yang lain, teruskan menghantar gambar hantu (dan gambar awek cun) kepada kami. Jangan lupa juga 'Like' page kami di Facebook untuk update terkini dan juga gambar-gambar yang esklusif oleh peminat-peminat gambar hantu yang lain.

Last but not least, Selamat Berpuasa kepada semua. Walaupun setan dah kena ikat, kita akan terus membongkar alam misteri dan mistik khusus untuk tatapan anda semua.

20 ulasan:

c-boz00 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nor_anifa berkata...

ada dua tgn yg menjadi kemusykilan...yg berlengan ungu kaa atau yg satu lg..

Kirana berkata...

Malaysia?? visit me!!

Cik Agogo berkata...

lengan ungu tu memang tangan dia sendiri... yang tak serupa tangan tu... mcm sekali pandang nampak mcm paw rimau je...

nor_anifa berkata...

hahaha..lg pelik..

Tanpa Nama berkata...

tgn kaler purple tu BUKAN tgn hantu laa.. awek baju merah tu ade lilit sesuatu kt leher die yg juga kaler purple. dan lilitan tu lepas hingga ke pinggang beliau. seblah lg satu tu mmg mcm paw harimau.

crashdude berkata...

ala.. itu tgn awek baju itam lah... misteri la sangat... hahahahah

daniel berkata...

tpu je.... ala nk ambiek ksempatAN....

yulyz berkata...

tangan yg belah kiri tu bajum merah nya, yg kanan 2 baju oren nya

yulyz berkata...

lupa hantu tak g shoping ar

Tanpa Nama berkata...

korang ni konpius nih... tangan hantu yg dimaksudkan tu ialah yg di pinggang si baju oren tu.. di antara pinggang si baju oren dan pinggang si tudung putih tu.. paw harimau ke tu? ada saka harimau ke hapa budak baju oren tu? ngahahah

Tanpa Nama berkata...

kasut nike tu style!!

Tanpa Nama berkata...

caye sgt,ntah2 photoshop kew mne tau,psal aku tgk crop die aku da tau tu photoshop,~ btw cute la yg bju merah tu haha..

Tanpa Nama berkata...

caye sgt,ntah2 photoshop kew mne tau,psal aku tgk crop die aku da tau tu photoshop,~ btw cute la yg bju merah tu haha..

9M2BUN berkata...

aku rase aku tau... tu bantal yang lilit kat bahu la.. yang org jepun pki tu... try search kat google.. sebab nmpak mcm berlilit tangan purple ngan leher die.. hahhahah... ~solved~

Tanpa Nama berkata...

Bro , kalau tangan tu tngan yg pakai tudung putih tu , beze sangat lhaa apesal tngan die hitam gilee . Muke putih lak , and satu ag cube korang tgok balik posisi tngan tu camne ? Tk ke pelik kalau tu tgan prempuan yg pkai tudung putih tu .

Tanpa Nama berkata...

Plis la woi..semua nak dipelik pelikan..sebelum post to pakai la otak sket

Tanpa Nama berkata...

tangan tudung putih tu

Tanpa Nama berkata...

Entah-entah tu mcm tgan aku je hehehe

PAK WAWANG DI BALI berkata...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...