10 Jun 2010

Gambar Hantu UiTM Machang, Kelantan



Gambar penampakan hantu kali ini dikirimkan oleh.. oleh sapa ye.. Arif rasanya. Tengok kat belakang anak gadis tu, ada macam kepala orang kat sebalik tingkap.

Pengirim menyertakan teks tersebut:
nih gmba kawan aku... dia amik kat uitm tmpat aku ngaji...time nih smua student dah cuti sem. tggl budak2 yg amik kursus keusahawanan jer..
time tuh pkul 11 lbih lar(baru abis kursus kat bilik kuliah). dia saje2 jer amik gmbar time tuh... biler balik bilik nampak benda tuh... trus diorg xleh tido mlm tuh...
location uitm machang kelantan, blok A, blakang tuh tandas lelaki...
Lokasi: UiTM Machang, Kelantan. Blok A, Tandas lelaki.


Memang ada makhluk lain yang berada di sekeliling kita. Kadang-kadang 'mereka' ini sentiasa memerhati apa yang kita buat. Tu la orang kata, lepas abih kuliah balik bilik terus, jangan merayau-rayau ambik gambar. Dah terambik gambar hantu. Ada apa-apa ke kat UiTM Machang ni? Dengar cerita kawasan dia keras. Sapa-sapa budak UiTM Machang kat sini?!

Apa-apahal kita percaya pembaca GambarHantu bijak menilainya. Terima kasih kepada pengirim. Teruskan menghantar gambar hantu kepada kami.

16 ulasan:

L3onydus berkata...

kat sini mmang agak "keras" dan bkan hnya di kwasan blok tu shaja ade bnda2 ni..agak bnyak lokasi2 yg bnda tu berada cm kt kolej dan bgunan bhgian pntadbiran

Don.... berkata...

ya la tu!!!

pengkaji berkata...

itu bukan hantu pun.
cuma sesuatu gelung/getah yang diletakkan di sebalik tingkap.

bile tgk dari luar nampak la bayang2. tambah lagi sudut senget macam tu, nmpk bujur seperti muka.

kadang2, kita nak sangat anggap gamba hantu sampai lupa nak kaji keadaan dan kawasan....

Tanpa Nama berkata...

mmg tmpt tu keras pn, tmpt yg paling menakutkan adalah dikawasan dewan, tasik, bangunan asrama yg baru dan bukit2 disekitarnya.. kalu bangunan tu jgn ckp la...

Tanpa Nama berkata...

tu getah paip la bongong

Tanpa Nama berkata...

haah.first tgk tanpa baca komen, cam btul. Pas baca komen korang,baru le nmpk paip getah.hahah

Tanpa Nama berkata...

tu gelong getah r. masuk ni dah 4x nguk gelong tu..haha

Tanpa Nama berkata...

tu gelong getah r. masuk ni dah 4x nguk gelong tu..haha

yulyz berkata...

yng ni cuma biasan cahaya atau bayanga

Tanpa Nama berkata...

zaman bila nih??

Tanpa Nama berkata...

wow.... btol ke tmpat ni kras bab ak ad dpt twran study kat sne..

faeszudin berkata...

MUNGKIN DIE HANYA NK BAGI TAU BAHAWA YG DIE ADA DISITU...DAN BRHARAP KITA XKN MENGANGGU TEEMPAT DIE....INI HANYA ANDAIAN SAYA.....

zol berkata...

x dpt pasti itu ape benda.. tp, uitm machang mmg keras.. byk da cite2 kat block DO, THO, TAR n TR pon ader.. time aku dok TAR pon kne gak.. time 2 aku webcam ngan awek aku, aku tinggal kn sbb nk keluar g bli mkann tok berbuka ngan semua room8, tp biar je wc 2 on.. balik2 tgk awek aku 2 da tulis pjg2 mcm tgh nk berchatting ngan org. aku tnye le, "chat ngan sape?", awek kate ader membe tgh dok dlm almari, 2 yg dia ajak chat 2. pjg lagi citer, tp malas nk taip. video pn ader, 5 or 8 saat kot, tp aku x simpan, membe simpan... aku dak intake dis2007-dis2010.

zol berkata...

da tanye membe aku yg still blaja kat c2.. i2 mmg gelong getah.. :)
da terjwap soklan tok pic ini..

Admin berkata...

LISTEN ONLINE RADIO AND WATCHING FREE
MOVIE ONLINE ,SPORTS ONLINE LIVE.
FOR WATCHING MOVIE ,NEWS ,AL JAZEERA ,SPORTS
VISIT LINK > CLICK TO WATCHING <
SINGAPORE RADIO >CLICK TO LISTEN <<
 LISTEN HINDI RADIO VISIT LINK >>CLICK TO LISTEN <<
 WATCHING HINDI MOVIE CHANNEL VISIT LINK >>KLIK TO WATCHING
INDONESIA RADIO,THAILAND RADIO AND MORE
MALAYSIA TV ONLINE ,MALAYSIA RADIO ONLINE
ฟังวิทยุออนไลน์ Thailand>> คลิกเพื่อฟัง

Kakak peer mentor berkata...

Klu kt kolej DO ada satu bilik yg dipalang xboleh masuk..kolej TAR pun ada satu bilik yg dipalang. Sy dok situ 3tahun setiap kali cuti sem mmg jarang balik rumh stay kt kolej sbb sy student leader kt situ..bawah dewan profesional pun boleh tahan gangguan..paling best siapa yg pernah jd PM time MDS 2009 intake june-dec.. Pernah lmbt kluar ke dewan pro, sbb time mds kitaorg ada shif sape yg jaga shif pagi akan bgerak bsama student baru unt ke dewan pro solat berjemaah subuh seawal jam 5pg..so yg xde shif smbung tido. Nk dijadikan cerita salah seorang drp Mpp kami tido di DO dimana pelajar lelaki ditempatkan ketika MDS/MMS tido seorang diri disebabkan Peer mentor yg sebilik keluar shif bw mahasiswa solat di dewan. Dia dlm keasyikan lena, tiba2 dengar ada org berlari di koridor DO yg berhadapan dn food court tu..byk kali jugak laa..sedar2 dia sorg je yg tido rupanya kt bilik tu..sekali lagi bunyi kasut guli mcm berlari seiring dia trus buka pintu, tgk2 koridor tu xde bayang manusia pun.. Haha sekali dia trus blah dr bilik menuju ke kolej THO dimana ada bilik gerakan MDS/MMS cerita dkt kitaorg..bg student leader yg selalu handle event and selalu buat postmortem smpai ke pagi buta after event mmg ada diantara kami yg seringkali mengalami perkara aneh2 ni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...