09 Mac 2009

Gambar Hantu Pontianak


bayangkan betapa horrornya perasaan bila tengok balik gambar ni.

19 ulasan:

FyKa™ berkata...

weh2...ak ske blog ni..
cnne nk folow..??????

an2raya berkata...

aku pun ske blog ni, tapi takleh percaya 100%, gambar ni pun blah belakang gambar takda warna, cam edit je

aloi berkata...

bohong...gambar pompuan belakang tu aku pernah nampak

Tanpa Nama berkata...

aku x nah nmpk la tp aku pown rasa mcm diaowg edit ja gmbr 2...tp pokok kat blakang 2 aku pernah nmpk la...

Tanpa Nama berkata...

mngarut je gmbar tu..nampak sgt gambar edit

Tanpa Nama berkata...

mngarut je gmbar tu..nampak sgt gambar edit

sukiminna berkata...

macam superimpose je..hmmm

sukiprattle.com

Tanpa Nama berkata...

ala..hantu tiou lah weh ntah2 makwe mane tah jd hantu..

Tanpa Nama berkata...

ala..hantu tiou lah weh ntah2 makwe mane tah jd hantu..

Tanpa Nama berkata...

ntah.. mcm sundel bolong r kunun2nye.. ha3 nampak sgt edit..

Tanpa Nama berkata...

bukan yang belakang tu hantu tapi yang depan tu yang hantu hahahahahaahah

Share^Rough berkata...

yurps gamba nie betol...ia diambil ketika sesi penggambaran filem tak silap aku kat sabah x pn sarawak..aku taw cter nie sbb pakcik aku yg jadi direktor dlm penggambaran tuh...and aku sendiri dpt dari isteri beliau iaitu merangkap makcik aku...menurut pakcik aku...byk lagi perkare pelik berlaku ketika penggambaran itu dan gambar ni diambil ketika crew2 ni sdg berehat dan aku dpt taw yg juru kemere ni dmm selepas melihat gambar ini...dan aku dpt sahkan gambar ini adalah betol...sbrang pertanyaan sila kontek aku melalui email orait??!! salam..!!!

Tanpa Nama berkata...

betul kata share^rough tu gambar hantu pondan tua lah

ixora berkata...

alahai, nmpk sangat gmbr ni edit. hantu pompan nie ada kt dlm fon i.
siap boleh main edit2 lg. haha

know nothing berkata...

org pakai mekap r.... tebal giler mekap dia... pd pendapat aku r, gmbr nie gmbar tpi jea kot

know nothing berkata...

org pakai mekap r.... tebal giler mekap dia... pd pendapat aku r, gmbr nie gmbar tpi jea kot

norazeerahmz berkata...

yang ni real la .. sebab kazen aku ad mms pic ni an family kita org... pic ni dari kawan kazen aku lagi..time dalam gamba ni diorang tengah lepak rumah org kawin...gamba cik pon belakang tu tengah mengandong actually,.tggu bulan nak besalin kot(ekekekekeke).lokasi gamba ni di Miri ,Sarawak.

farah fadzil berkata...

kejap kate kt set pengambaran la.. kejap kate kt rumah org kawen la.. tah pape je

Mizie San berkata...

Nak cari sapa yg buntingkan dia la tu.... Nak cari bapak budak tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...