20 November 2008

Social Networking Juga Boleh Menjadi Sesuatu Yang Menakutkan


Adik-adik di luar sana, anak-anak gadis terutamanya dinasihatkan agar tidak meletakkan gambar-gambar yang terlalu seksi dan panas di dalam laman socian networking mereka (Myspace, Friendster, Tagged). Kerana gambar ini boleh diakses oleh sesiapa sahaja. Dan mungkin dieksploitasikan oleh pihak-pihak yang tertentu.

Seperkara lagi yang paling penting adalah jangan meletakkan terlalu banyak maklumat mengenai diri anda (no telefon, alamat rumah dll.) Walaupun social networking adalah sesuatu yang menyeronokkan, namun ia mampu mengundang bahaya kepada anda.

Berhati-hatilah!
Pesananan khidmat masyarakat ini dibawakan kepada anda oleh Gambarhantu.blogspot.com

5 ulasan:

belasungkawa berkata...

terima kasih, nasihat ini amat berguna.

saya...saya mesti pilih.

Aikz berkata...

uwekz, gatal nya prompuan ni nak tunjuk2 body dia. mamat2 dua orang ni pun gatal gak, nak muntah aku ler.memang tak minat ler aku nak post gambar kat web ni, dedah2 profil kat web, buang masa jek.

Tanpa Nama berkata...

ingatkan sharingan.. pui!! amik ko

Tanpa Nama berkata...

hantu kaki porno nie

Tanpa Nama berkata...

ape yg ade kat mate dyer tu?kontek lens ker?hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...