16 November 2008

Puaka Niyang Rapik

Sapa layan cerita ni? Memang masyuk. masa episod satu minggu lepas, ada scene motorsikal ditumpang hantu, pastu motorsikal tak boleh start.

Bagi penunggang motorsikal, scene macam ni lah yang paling nak dielakkan. Seram gak cerita ni. Kami memang menyarankan pambaca semua menonton cerita ni, sebab ianya boleh tahan seram. hehe..

Ni video hantu menumpang motorsikal tu. Gigi hantu tu aku tak boleh blah!


Puaka Niyang Rapik ditayangkan di TV3.

3 ulasan:

Aikz berkata...

Drama ni memang seram dan best. Drama kekasih ku seru pun seram dan best gak. tapi aku tak berapa layan dua2 drama ni sebab seram sangat.aku ni penakut, takut2 bila dah tengok drama ni, tak dapat tidur malam,terbayang2 plak....isk isk.

pro editor berkata...

tu yg best,terbayang2.hahaha...

Ringgo berkata...

aku cub anak membayangkan tapi x kluar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...