14 September 2008

Korang Percaya Alien?


Aku nak buat feature pasal alien ni. Ini blog pasal gambar hantu. So, apa pendapat korang? Go ahead ke apa?

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

buat jer.. janji best...

tawawfayakof berkata...

wa layan je. suke gak nak amik tau. tapi cuba kita fokus ngn cerita2 tempatan. ufo yg international biasa sgt r. kt mlysia ni aku rasa ada gak mcm2 citer pasal ufo.

Tanpa Nama berkata...

hentam je la labu

Tanpa Nama berkata...

citer pasal roswell

Hidemichi berkata...

aku suka sgt UFO...rasa nak tidur peluk UFO je!

OranGe berkata...

. . .ssh hndk d pcaya jg kewujudan UFO ney.
ruang angkasa kita ney t'lalu besar n mac bnyak yg perlu kita kaji. .bumi t'letak d galaksi bima sakti b'sama 9 planet yg lain . .

t'dapat b'puluh @ sebliknya lgi galaksi yg ada d ruang angkasa kita. . .tuhan m'beri kita akal tuk b'fikir and m'kaji sesuatu i2 so, gunakan lah akal d sebaiknya. . .x mustahil da hidupan yg hidup d planet lain. .

so, truskan kajian bout ufo ney. .k

shahmetal berkata...

tahukah anda kita lbh byk mengetahui perihal angkasa dari dasar lautan kita sndri?

Tanpa Nama berkata...

Hello! Minnie Mata . payday loans

Tanpa Nama berkata...

toronto payday loans This website is better I enjoyed reading it a lot
AAA Toronto Payday Loans 1172 Bay St #101, Toronto, ON M5S 2B4 (416) 477-2817

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...