12 Ogos 2008

Gambar Misteri 2 Hari Sebelum Kembali ke Rahmatullah


Seseorang bertanya:

"Tumpang tanya, ape yg korang nampak dalam gambar ni?
ade dua gambar kat sini, cari perbezaan yg korang nampak
Gambar ni aku ambik time 2 hari sebelum arwah nenek aku meninggal.
dan yang aku perasan ade mcm bentuk badan kat sebelah katil tu..korang perasan x?
Ape benda ni?"



Apa pendapat korang?

28 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tak nampak apa apa pun bang...
cuma nampak seorang wanita yg pegang perut........je....

Tanpa Nama berkata...

x nmpk pe2 pown.tpi ade jugak perasan ade mcm something yg tgh renung arah katil 2.............

Tanpa Nama berkata...

kalo yer pon hantu, kpd Allah lbh berhak utk kite takut. teman x tahu ler gambo aper tu..haha

Tanpa Nama berkata...

apehal ngko posing tepi katil nenek..lapar ker.. or belom ready amik gmbr? weh..come on ar, dlm citer org puteh dorang buat hantu ori lagi, mati2 dorang tipu kite. kui3..gmbr atas tuh lantak ar hantu ker aper, hantu tak blh bawak mudarat kpd kt pon, ingat Tuhan byk2. semoga nenek ditempatkan di kalangan org soleh. ameen

Tanpa Nama berkata...

aq nmpk something tpi ktil arwah nenek ko...aq xtau ap bnde 2..yg psti aq nmpk

Tanpa Nama berkata...

nampak montot amoi ni je...kui3

Tanpa Nama berkata...

dah nampak dah...imej tepi tingkap, cahaya lampu kot...

pal7 berkata...

memang ade rupe satu imej..tp x berape jelas..susah nk pastikan samada ianya real atau tidak..tp pendapt sy lebih kepada pembiasan cahaya lampu tuh..

Cik_bosan aka moshani berkata...

emm,..
nape aku x nampak ape2 ni..
rase mcm bengang plak sbb tak tau ape sebenarnye imej yang perlu aku tgk...
yang aku nmpak minah ni je..
lalala...

Tanpa Nama berkata...

yg mcm bentuk badan tu adalah bayang2 org yg ambik gmbr.Gmbr ni diambil dr antara cermin.

Tanpa Nama berkata...

nampak mcm seseuatu jer...tp tak pasti nk wt keputusan

Tanpa Nama berkata...

Eh!Mana hantu 2???

Tanpa Nama berkata...

aku nampak cam imej yg dok kat atas katil tapi pandang arah nenek ko.. btw alfatihah di ucap kn pada nenek ko amin....

an2raya berkata...

takde apa2, ni semua mainan camera n cahaya je kut

radhiah berkata...

ha`ah la...nampak jelass..tak tido malam la aq ari nie..eeeii,serem...

Tanpa Nama berkata...

hahahaha..nk tipu xjadi..ko amik gmbr pada ari same..ckp je dua ari lepas 2..kalo betol asal baju same..asal brg2 kat atas rak 2 same jer..x berganjak..wkwkwkw...
nk tipu pandai skit la beb

Tanpa Nama berkata...

nampak...ada satu bayangan di gambar kedua..mcm pochong...nenek arwah kau dah jadi pochong...aaah..selamat kan diri..

Shamz Johan berkata...

gambar kedua tu mmg ada bayang sorg pompuan duduk

Mazru Majid berkata...

konpius kas.!

Tanpa Nama berkata...

EERRRRRRRRRRRRR........AAAAAAAAAAAAAA....MMMMMMMMMMMMMMMM......NO KOMEN........TAPI YA LAAAAAAAAA....

Tanpa Nama berkata...

NI GMBAR KE LUKISAN??????????.......????????...TAPI TUL CAM ADA SESUATU KAT SITU TAPI.....TAK BRAPA JLAS LA...SUSA NAK EXPLAIN....

yulyz berkata...

lahh tu kurusi ar..... tengok lat lantai tu nampak kaki kurusinya

Tanpa Nama berkata...

aku nampak seseorang berambut panjang sedang melihat ke arah pesakit. object tu dalam keadaan bongkok sedikit, n rambut melebihi paras bahu..wallahualam

hardy boy berkata...

kalau pandangan saya la (kalau tak silap agak), macam reflect dripada cermin je, gambar nie diambil daripada luar bilik wad, melalui dinding kaca. Jadi, bayangan jurukamera pada dinding kaca tu terpamerlah seolah "bayangan" tu berada di dalam wad. Kalau tersilap, sorry ler...

ixora berkata...

i got it. i nmpk ada mened putih dkt ngn kursi. and tingkap ada mcm lain sikit kt gmbr yg bwh

Tanpa Nama berkata...

a ah..mmg ade,tp gmba bwh tu..korg kene dongakkan skrin laptop.,nnt nmpk jelas

BaBy DRaGon berkata...

Kalau prasan..kdua2 gambar ada byg tue..byg gmbr frst mcm dy tgah dduk..yg scnd tue plak lbyh krg brdri..

joe.com99 berkata...

Asalamalaikum dan selamat tgh hri...saya nak komen pasal gambar tu saya rase ada kemugkinan satu objik dan bukan dari si pengambil gambar...dalam firasat tu adala bayang atau roh nenek cik adik tersebut dia ingin mengucapkan selamat buat yg menjaganye salama iya hidup,daningin mengucapkan ribuan terimakasih di atas penjagaannya semasa riwayatnya masi ada...asalamualaikum...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...