25 Oktober 2011

Video Hantu Di 7 Eleven

Dikatakan gambar di rakam oleh CCTV 7 Eleven Paka, Terengganu. Apa pendapat anda?

29 ulasan:

ayiehulk berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nurkaloi berkata...

uh gerunnyaaaaaa

Ghades Johor berkata...

eeee.... seramnye! ;O
klu aku ade kt situ da lame da cabot larik :P ekekeke

ijolumutz berkata...

Nyata kah?

MiSS yOGiDo berkata...

tak caye lah ishhh cukup suspen lah eehhh

Admin berkata...

LISTEN ONLINE RADIO AND WATCHING FREE
MOVIE ONLINE ,SPORTS ONLINE LIVE.
FOR WATCHING MOVIE ,NEWS ,AL JAZEERA ,SPORTS
VISIT LINK > CLICK TO WATCHING <
SINGAPORE RADIO >CLICK TO LISTEN <<
 LISTEN HINDI RADIO VISIT LINK >>CLICK TO LISTEN <<
 WATCHING HINDI MOVIE CHANNEL VISIT LINK >>KLIK TO WATCHING
INDONESIA RADIO,THAILAND RADIO AND MORE
MALAYSIA TV ONLINE ,MALAYSIA RADIO ONLINE
ฟังวิทยุออนไลน์ Thailand>> คลิกเพื่อฟัง

Tanpa Nama berkata...

blh caya tu hantu

aku berkata...

kate cctv.. nih cam hangpone dah nih

Tanpa Nama berkata...

Why xmasuk kan je rakaman CCTV 2...yang pi rakam tu buat ape?xreal ler jadinye

ely berkata...

tk masuk akal....cctv tkkn gerak2...siap zoooom lagi..

Tanpa Nama berkata...

Rakaman tu dirakam daripada cctv menggunakan handphone,tu pasal la boleh zoom.

Tanpa Nama berkata...

sesungguhnya iblis dan jin sentiasa akan menggangu manusia,dan sentiasa akan menyesatkan...

Tanpa Nama berkata...

awat banagang sgt...CCTV bole gerak2 cmtu ke? bukan zoom in n zoom out je ke? paling advance pon kamera CCTV pusing 360 darjah je...bodoh je...

Tanpa Nama berkata...

semua org tahu yg itu adalah rakaman handphone on the playback of CCTV.

Org yg rakam tu mmglah guna handphone, tp die rakam kt screen yg play balik CCTV recording...look carefully before commenting...

eddisejati berkata...

Adakah ini video hantu benar atau tidak, tapi pelik dan aneh juga bila boleh hilang ghaib begitu.

Tanpa Nama berkata...

Ini memang cctv lah tapi dirakam balik menggunaka handphone.. korg tak nampak ke ade bentuk screen pc =='

Tanpa Nama berkata...

Kahkahkahkahkah. Kecian makcik tu. xD Ntah2 tgu laki dye amek dr kje ke pe. hehe

Tanpa Nama berkata...

kalau sya jumpa hantu sya x kan goyang.

is_gym_muar berkata...

Lau aku mintak nombor poN HANTU 2

wawanretno2 berkata...

Cheh. . .mengar0t! !

Nur Zahra berkata...

Nampak mcm pakai baju hospital je benda tu. Mcm kaler ijau, terbukak di belakang mcm baju pesakit dalam wad je.

Anas Asyraf berkata...

terkejut aku tngok benda tu tibe2 je hilang..pelik seh!

jutawanringgit.co m

Anas berkata...

seram seh

Tanpa Nama berkata...

Video ni mmg real r , sepupu sy sendiri tunjuk kat sy video ni . Die ckap tempat tu mmg keras .

Tanpa Nama berkata...

Org paka ganu nie bodoe...asal itam je antu...lawak tol...

Tanpa Nama berkata...

Hai. ..kdg2x benda 2 cam men2x je tpi kta kena caya kwujdannya...bkanya benda y ble dwat men2x...allahmuallam.

Tanpa Nama berkata...

org yg komen bodo psl jin syaitan nih npk sgt riak n takbur n takde pengalamn. bkn ke makhluk allah tu ada kt mna? kalu tk pnah jumpa jgn ckp lebeh nt korg gak lari dulu..hahaha

Tanpa Nama berkata...

Org tnggu laki nk balik kije dkatakan hantu..siap pakai handbag lg...tp pape pn cctv terbaik..bole zoom in...hahaha.lawak lol.

Tanpa Nama berkata...

ade jgk yg bangang.. tu rakaman cctv.. tp dirakam utk tunjuk kt korang yg xreti bahase ni, dye guna henfon.. bongok.. nk komen pon agak2 la..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...