04 Oktober 2010

Gambar Misteri Hantu Perempuan Bertudung


Gambar ini dikirimkan oleh F (Nama sebenar tidak mahu disiarkan). Berikut adalah teks yang disertakan bersama-sama gambar ini:
gmbr yg saya hntr ni, berlaku di salah satu IPTA di negara ini (maaf, saya xdpt sebut)..kami mengajar di IPTA tersebut.
Pada mlm tu, kami menganjurkan program Debate in English, and a friend of mine tgh dukung anak kepada kwn. Mase tgh tangkap gmbr tu, xde sape2 kat kawasan tu sbb semua students berada didalam class. We only noticed ada benda dibelakang kwn saya lepas gmbr ni diupload di facebook (maaf, terpaksa tutup muka kwn and anak kwn). Yang peliknyer, kami berada di tingkat 3. yg saya perasan, benda tu berada diluar tingkap, dan tiada siapa boleh keluar dr tingkap tu.Walaupun ada pintu,-utk technician keluar baiki aircond tetapi pintu tu mmg berkunci. kalau ada students luar dr tingkap tu, kami akan marah mereka tetapi, sbb xada sesiapa pun diluar tu. saya sebagai tenaga pengajar di IPTA tersebut xpernah melalui nya lg, tetapi selepas melihat gmbr ni.saya sendiri terkedu. wallahualam.
Penampakan objek atau makhluk di dalam gambar sememangnya satu fenomena yang tidak dapat diduga. Cuba cek balik koleksi gambar-gambar dalam simpanan anda. Manalah tahu ada penampakan seperti ini. Jangan lupa kongsikan bersama kami.

16 ulasan:

Ferr Remy berkata...

Cam tipu jer... Hantu pun pakai tudung eks?

Tanpa Nama berkata...

cuba kalian klik gambar..pasti anda akan tahu nama IPTA itu. ajaib!

Cik Agogo berkata...

haha... ha'ahh... mejik betul bley tau nama ipta lepas klik gambar tu...

acir berkata...

UIA ader hantu, jom acir pi check dgn kamera digital mesti jin keluar nak bergambar sekali nanti :) haa..haa

Tanpa Nama berkata...

rasenyer bdk pmpuan tu dok nyorok sbalik tiang tu kot.. bkn kt luar tingkap haih

cik Syafiqah berkata...

hehehehehe...
saya student uia...
xpenah plak tgkap gambar kat kawasan tu jdi gitu... huhuhu.. pape je aaa...

cik Syafiqah berkata...

lagipun... rsanya tu bahagian grounfloor... sebelah belakang tu boleh lalu... mana tau... ada kawan2 die saje buat cak2 time tu....

Tanpa Nama berkata...

wei,ak da tkan kat gmbau uh...
xd pon kluau nmer ipt uh...
krang tpu eh????
klau krang taw bgi ler taw ak...
coz ak pon bdaq ipt gak...

seeksfingers berkata...

http://1.bp.blogspot.com/_vO9zJPllyS4/TKq3C6c9JLI/AAAAAAAABeo/Lgpn21lgCJE/s1600/UIA.jpg <-- ini IPT tu aduyai

Tanpa Nama berkata...

bodoh gila bab*

orang bumi berkata...

ipta yg dimaksudkn tu UIA gombak. sy student uia. tmpt tu dh mcm rumah sndiri. dh masak benar dengan area study dan area bilik2 lecturer. sy bleh agak gmbr tu diambil kt area blk2 lecturer. Selalu waktu mlm tmpt tu sunyi. tmpt kpl pmpuan tudung putih tu adalah tinkap besar. pelik gak. pesal la plak ada pmpuan kt atas tingkap tu. tp x heran la. uia gombak antara ipta yg banyak perkara2 pelik camni...

Tanpa Nama berkata...

tu gambar org yg tgh amk gmbr tu la... blakg tu kn cermin. konfom2 la nmpak... adoiiii

farah berkata...

Assalamualaikum, I am the one who sent this pic. there are a few clarifications to be made:
1) It is on the third floor, and not ground floor. Ground floor kat celpad xde corridor mcmtu.

2) During that week, we had LEP Week under celpad. Most students who helped us were male students. The females ada, cume they wore coloured tudung. Even the photographer wore coloured tudung.

3) it is not a mirror, it's a window and it wasn't closed, it was opened.

We only noticed this when we uploaded in FB. All my colleagues who were there commented and stated that there was no one at that area as all the students were in the classroom. It was at night around 11 pm. (most UIA students know that no one loiters around at CELPAD around that time-apatah lagi tingkat 3)

We dont have time to edit/act out etc. I sent this photo just to share what we've experienced. To believe it or not, it is up to you. Thank you admin for uploading. :)

lgbt_uia(rektor) berkata...

MELETOP UIA PUN HANTU TUTUP AURAT YEE.. HANTU PUN SOLEHAH GITEEEWWW! KELAS NOK!

Blalock Otowx berkata...

mesti comel hantu tu

Tanpa Nama berkata...

memandai je nk mengeTOPkn ipt dye...kang k0 kne mkn antu bt0l2,pdan muke k0..k0 la jd antu ipt 2...hambek k0!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...