09 Oktober 2008

Tangan Siapa Pulak Ni?


Ini gambar yang baru kami terima. Boleh tengok kat tarikh pada gambar tersebut. Dikatakan gambar ini diambil dalam sebuah pejabat di KLIA. Cuba rujuk pada bulatan ada tangan yang terlebih. Tangan akak tu satu lagi dia cakap tengah tunjuk 'peace' dan dia mati-mati bagitau tak letak tangan kanan dia kat atas bahu budak tu.

Jadi tangan siapakah yang menumpang glamer ini?

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ak tgk mcm edit pakai adobe je...sape setuju ape yg ak ckp

Tanpa Nama berkata...

ofcoz its da girl's hand la...wat else

Tanpa Nama berkata...

ala,, yg wat peace tu tgn budak laki tu... cz kiri,, xkan la minah tu nk susah2 selit tgn kiri,,huhu... dia xingt la 2... ltak tgn atas bahu budak tu

Tanpa Nama berkata...

aku punya tgn 2.... terlupa nk amik. sori erk...

Tanpa Nama berkata...

lol tgn kiri pmpuan ni mmg bg peace cuba korang tgk kat sinaran cahaya tu mmg ada tgn dia pun yg tgn kat bahu bdk tu mmg dah sah pun tgn pmpuan ni mm wei aku nak share pic jg ni 3 pic yg real terjd 2 dripadanya pic 2 org ank buah aku tp pic aku ni mmg real n aku berani sumpah its a real xmenla edit2

Tanpa Nama berkata...

nie gambar hantu ke atau gambar teka-teki

Admin berkata...

LISTEN ONLINE RADIO AND WATCHING FREE
MOVIE ONLINE ,SPORTS ONLINE LIVE.
FOR WATCHING MOVIE ,NEWS ,AL JAZEERA ,SPORTS
VISIT LINK > CLICK TO WATCHING <
SINGAPORE RADIO >CLICK TO LISTEN <<
 LISTEN HINDI RADIO VISIT LINK >>CLICK TO LISTEN <<
 WATCHING HINDI MOVIE CHANNEL VISIT LINK >>KLIK TO WATCHING
INDONESIA RADIO,THAILAND RADIO AND MORE
MALAYSIA TV ONLINE ,MALAYSIA RADIO ONLINE
ฟังวิทยุออนไลน์ Thailand>> คลิกเพื่อฟัง

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...