26 Mei 2008

Penampakan Hantu Di Siang Hari



Klik untuk diperbesarkan dan anda akan lihat penampakan hantu yang mengejutkan!

Nota : Yeenadey!, lain kali hantar gambar hantu, sila masukkan sedikit maklumat mengenai  bila dan dimana gambar tersebut diambil. Dan nyatakan lokasi di dalam gambar di mana penampakan hantu itu berada.

18 ulasan:

mejastudy&sygmejastudy berkata...

cyberview sememangnye keras. try bercuti kat cyberview lodge hotel. grrr.....

may_totalost berkata...

Alamak bai,sori la ini nampak sangat kerja photoshop.Gamba hantu tu sama je dengan gambar hantu~hantu sebelum ni.

marionette.life.goes.wrong berkata...

wuitt??!! d bangunan serba moden pun ada pnmpakan jugak ??

Tanpa Nama berkata...

takkan siang2 pon anda antuu..xsakit ker mata hantu tu kna matahari??????

Tanpa Nama berkata...

Mana ada hantu siang hari mcm ni!

Tanpa Nama berkata...

same je ngan antu2 yg lain.. merata2 duduk antu ni.. xreti dok diam ke??

DaNcEr NaDiA berkata...

??? YEKE ADE ANTU SIANG2 MCM NI...NMPK SGT GAMBA EDIT...

Tanpa Nama berkata...

tahyul..yg korg g caye gak wtpe..

Tanpa Nama berkata...

antu bole je kuar time pagi2.. tp dy lbih ske kuar pada waktu malam sbb biasanya org yang kuat amal duk umah je time malam.

ElaAdel berkata...

heyyyyy...mende laaa gmba ni..mne hantunyer!!!???!!ni yg aq nk naik angin ni..xnmpk pon..

Seeks Fingers berkata...

mcm mana sy nak anta video dlm blog ni.. kesinambungan dr posting hantu di siang hari.. actually dlm bentuk video.. lokasi ni kat TV3

Tanpa Nama berkata...

NO KOMEN PASAL GMBAR NI...MULA2 TNGOK TEKEZUT JUGAK LA SYA.TAK SNGKA PLAK ADA BENDA 2 D SIANG ARI...PELIK JUGAK YA...

Tanpa Nama berkata...

buruk perangai betul pengirim gambar nie... agak-agak la kalu nak iklan bangunan tu pun.. pui!! amik ko

yulyz berkata...

hehehehe tak leh caya sangat cos tone warna sekata tapi ada yg blh dipecaya ngan gambo ni

Tanpa Nama berkata...

pergilah ke villa aidid di kuching(area masja). pada waktu malam . cukupla sekadar pukul 9 ke pukul 10 .. anda akan mendapat pengalaman seperti saya. . di jamin . .

Tanpa Nama berkata...

tu ha..kat tingkap petak tu..tak nampak ke ada macam lembaga rambut panjang... aku pulak yg nampak...ceh!

Admin berkata...

LISTEN ONLINE RADIO AND WATCHING FREE
MOVIE ONLINE ,SPORTS ONLINE LIVE.
FOR WATCHING MOVIE ,NEWS ,AL JAZEERA ,SPORTS
VISIT LINK > CLICK TO WATCHING <
SINGAPORE RADIO >CLICK TO LISTEN <<
 LISTEN HINDI RADIO VISIT LINK >>CLICK TO LISTEN <<
 WATCHING HINDI MOVIE CHANNEL VISIT LINK >>KLIK TO WATCHING
INDONESIA RADIO,THAILAND RADIO AND MORE
MALAYSIA TV ONLINE ,MALAYSIA RADIO ONLINE
ฟังวิทยุออนไลน์ Thailand>> คลิกเพื่อฟัง

Tanpa Nama berkata...

HADOI BODOH SANGAT LA KORANG NI BENDA PUTIH TU BUKAN BAJU HANTU TU TAPI ITU CUMA GITAR ELECTRIC YG DILETAKKAN DI TEPI TINGKAP JE HADOIYAII BODOH .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...